Camisa de Foc Anna Carreras

ISBN: 9788497872607

Published: 2008

Paperback

139 pages


Description

Camisa de Foc  by  Anna Carreras

Camisa de Foc by Anna Carreras
2008 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 139 pages | ISBN: 9788497872607 | 6.27 Mb

La dona-d’ombra-cansada segueix la línia vermella de la neurosi i n’obté un poema visual escrit amb tinta blanca sobre cartolina negra. Amb el record persistent d’un primer amor misteriosament desaparegut, quan la protagonista coneix un home hi cercaMoreLa dona-d’ombra-cansada segueix la línia vermella de la neurosi i n’obté un poema visual escrit amb tinta blanca sobre cartolina negra. Amb el record persistent d’un primer amor misteriosament desaparegut, quan la protagonista coneix un home hi cerca una obsessió.

Amb una mirada científica i neguitosa, s’endinsa en la sintaxi de les malalties mentals dels seus amants: un home que passeja per l’autopista, l’estranya troballa d’unes sardines- verdes, la crisi d’identitats...Tot reverteix en la idea fixa de col·leccionar uns amants impossibles, de paper.

¿Com és en realitat la delicada, angelical, càndida, però també intel·ligent i malèvola dona-d’ombra-cansada? ¿Per què s’aferra a una dèria amb tal porfídia i amb uns mecanismes d’actuació tan sanguinaris?

¿On se separen la raó i la follia? «Camisa de foc, com l’espectre solar, és continent de primitius colors.De la sang i de l’amor, de les taronges agredolces, de l’or i de la mort, de l’herba tendra, d’un cel sense núvols, de l’extret de certes plantes i d’una flor de viola. La seva llum excita i tenyeix la retina» Manel Esclusa. Camisa de foc remou la consciència i porta al límit les obsessions i els deliris a què l’amor pot arribar a conduirEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Camisa de Foc":


jmce-piraeus.eu

©2009-2015 | DMCA | Contact us